Lentopallo

PadY voitti Kuhmoisten lentopallosarjan

Oman puulaakilentopallosarjan näivetyttyä Padasjoen Yrityksen lentopallojaoston porukka osallistui ensimmäistä kertaa naapurikunnan puulaakisarjaan ja toi heti voiton kotiin. Puulaakisarjaa Pady:laiset pelasivat joukkuenimellä Laakeri. 

Lentopalloa tahkottiin Kuhmoisten urheilupyhäkössä koko talvikauden ja kovimman vastuksen padasjokelaisille antoivat Kuhmoisten ukranalaiset. KuhU:ssa pelaa ukrainainan MM-joukkueessa pelanneita, joten ihan heppaisesta joukkueesat ei todellakaan ole kyse. Sarjaan osallistui kuusi joukkuetta: Laakeri, KuhU, Peikot, DKK, Kelkka ja Kukkopallo. 

Padasjoen joukkueessa pelasivat Vesa Rantanen, Jape ja Jessa Rouvala, Joni Vehkamäki, Janne Sandholm ja Eemeli Lehtinen. 

Sarjan päätyttyä pelattiin Kuhmoisissa 20.4. vielä maakuntaturnaus, jossa Luopioinen vei voiton häviämättä koko turnauksessa yhtään erää. Lähimpänä pistemenetystä Luopioinen oli padasjokalaisjoukkueen kanssa. Toiseksi turnauksessa sijoittui Lammi, kolmanneksi Kuhmoinen, neljänneksi Padasjoki ja viidenneksi Tuulos. Turnauksessa Padasjoen joukkueessa pelasivat samat henkilöt kuin puulaakisarjassa, sillä erotuksell että turnauksessa pelasi myös Suvi Toivonen. Ensi vuoden huhtikuussa on Padasjoen vuoro isännöidä maakuntaturnausta.
Lammille jälleen Loppiaisturnauksen voitto 06.01.2024

Loppiaislauantaina pelattiin perinteinen lentisturnaus viiden joukkueen kesken Kullasvuoren koululla. Turnaus pelattiin kahden erän otteluina, ja erävoitosta sai aina yhden "ison pisteen". Jokainen pelasi jokaista vastaan. Niin siinä kävi, että Lammi ei hävinnyt yhtään erää koko päivänä, joten kiertopalkinto matkusti jälleen Lammille. Vain 2 erää hävinnyt Luopioinen vei hopeaa. Pronssille ylsi Topias Kallion keräämä Padasjoen kakkosjoukkue kolmella erävoitolla. Neljänneksi sijoittui Ari Anttilaisen kipparoima Playboys (2 erävoittoa) ja viimeiseksi jätettiin Padasjoen ykkösjoukkue (1 erävoitto). 

Padasjoki 2 -joukkueessa pelasivat Topias Kallio, Casper Ahonen, Eemeli Lehtinen, Akseli Lehtinen, Leevi Liikonen ja Suvi Toivonen. Padasjoki 1 -joukkue: Vesa Rantanen, Kai Suntela, Petteri Lahtinen, Petri Pykälistö, Joni Vehkamäki, Jari Rouvala, Jesse Rouvala, Juho Aaltonen ja Mikko Virtanen. 

1. Lammi 8 p 
2. Luopioinen 6 p 
3. Padasjoki 2 3 p 
4. Playboys 2 p 
5. Padasjoki 1 1 p 

Voittajajoukkueessa pelasivat Risto Lemola, Jari Nuuttila, Lauri Huostila, Risto Saarinen, Veli-Antti Silpola, Kimmo Mäkinen, Miska Davidilova ja Jari Davivilova.
Beach-volley turnaus 12.08.2023

Padasjoen Yrityksen lentopalloilijoiden järjestämä Beach-Volley turnaus pelattiin 7 joukkueen voimin lauantaina 12.8 Pappilanmäen hiekkakentillä. 

Runkosarja pelattiin kaikki kaikkia vastaan periaatteella ja sen jälkeen finaali/pronssiottelu. 

 Runkosarjan tulokset: 
1. Topias/Petteri 11 erävoittoa 
2. Mira/Anu 9 erävoittoa 
3. Lauri/Henri/Jari 9 erävoittoa 
4. Eemeli/Akseli L 6 erävoittoa 
5. Ari/Teppo/Arto 4 erävoittoa 
6. Suvi/Joni 3 erävoittoa 
7. Miska/Akseli K 0 erävoittoa 

Pronssiottelussa kohtasivat Lauri Ahonen/Henri Törmä/Jari Rouvala vastaan Eemeli Lehtinen/ Akseli Lehtinen.  Eemeli ja Akseli voittivat pronssia erin 0-2 (12-21,19-21) 

Finaalissa kohtasivat Topias Kallio/Petteri Lahtinen vastaan Mira Toivonen/Anu Toivonen.  Mira ja Anu olivat selvästi terävämpiä finaalissa ja näin ollen voittivat beach turnauksen. Erät menivät 0-2 (13-21,13-21)
Kesäturnaus 15.07.2023
Lauantaina 15.07.2023 pelattiin 6 joukkueen kesken lentopallon kesäturnaus Pappilanmäen kahdella kentällä. Yksinkertaisessa sarjassa jokainen pelasi jokaista vastaan kahden erän ottelut. Mestaruus ratkesi vasta viimeisessä ottelussa ja siinäkin viimeisessä erässä, jossa Paniikki ja Paha Leija pelasivat tasan erin 1–1. 

Tulokset: 
1) Paniikki 9 p. 2) Paha Leija 8 3) Katumainen 7 4) Löve 4 5) Vanhat&Poika 2 6) FC Naisten Pojat 0 

 Mestarijoukkue oli kirjailija Petri Tammisen (vas.) kokoama. Paniikissa olivat lisäksi Teemu Savolainen, Esa Jansson, Eero Rahikka, Oskar Breilin ja Matias Mäki-Hoimela. 

Hopeajoukkueessa pelasivat Casper Ahonen, Eemeli Lehtinen, Leevi Liikonen sekä Mira, Suvi ja Anu Toivonen. 

Pronssijoukkue: Seppo ja Henri Törmä, Eetu Kauppila, Tero Hannikainen sekä Jarmo, Jari, Juho ja Elina Lehtinen. 

 Löve-joukkue koostui seuraavista pelaajista: Vesa Rantanen, Henkka Katajainen, Juho Aaltonen, Petri Pykälistö, Joni Vehkamäki ja Petteri Lahtinen. 

 Vanhat&Poika: Ari Anttilainen, Tiitus Rajamäki, Teppo Laine, Heikki Toivonen, Arto Honkanen, Tero Meriläinen ja Himmat Shiri. 

FC Naisten pojat: Akseli Karjalainen, Toni Maaranen, Aleksi Kulmalahti, Miska Tähtinen, Onni Lehtinen, Tuukka Ahonen ja Petrus Rajamäki.
Maakuntasarjaa 22.04.2023
Lentopallon maakuntasarjan turnauksessa 22.4. Pälkäneellä Padasjoen Yritys jäi hopealle niukkaakin niukemmin. Ennen viimeistä ottelua PadY ja Lammi olivat tasapisteissä; Lammi voitti ensimmäisen erän 25-22 ja toiseen erään lähdettäessä Yrityksen olisi pitänyt voittaa erä ja ”antaa” Lammille vain 20 pistettä, mutta Lammi saikin 21 pinnaa ja vei mestaruuden. Tuulos–Luopioinen 1–1 (25–16, 17,25) 
 Padasjoki–Kuhmoinen 1–1 (25–19, 19–25) 
Lammi–Luopioinen 2–0 (25–19, 25–14) 
 Tuulos–Padasjoki 0–2 (26–28, 22–25) 
Lammi–Kuhmoinen 1–1 (25-22, 24–26) 
Luopioinen–Padasjoki 0–2 (20–25, 14–25) 
Lammi–Tuulos 2–0 (26–24, 25–20) 
Luopioinen–Kuhmoinen 1–1 (25-18, 17–25) 
Kuhmoinen–Tuulos 2–0 (25–14, 25–16) 
Padasjoki–Lammi 1–1 (22–25, 25–21) 
1. Lammi 6 p
2. Padasjoki 6
3. Kuhmoinen 5 
4. Luopioinen 2
5. Tuulos 1 
Loppiaisturnaus 07.01.2023
Runkosarja: 1) Lammi 8 pist, 2) Padasjoki 1 4 p (eräpisteet -2), 3) Luopioinen 4 p (eräpisteet -6), 4) Playboys 3 p, 5) Padasjoki 2 1 p 

Finaalissa pelasivat Lammi ja Padasjoki 1. Mestaruuden voitti selvin numeroin 2–0 (25–9, 25–21) Lammi. Pronssiset mitalit menivät runkosarjan kolmoselle Luopioisiin. Padasjoki 1 –joukkueessa pelasivat Vesa Rantanen, Miikka Ounila, Petri Pykälistö, Milla Ojanen, Casper Ahonen, Joni Vehkamäki ja Juho Aaltonen.
Padasjoki 2 –joukkueessa Kai Suntela, Akseli Lehtinen, Jukka Aaltonen, Turo Pääkkönen, Petteri Lahtinen ja Jari Rouvala. 
Playboys koostui myös pääosin padasjokelaisista: Ari Anttilainen, Janne Sandholm, Topias Kallio, Justus Seppälä, Eemeli Lehtinen, Suvi Toivonen ja Janne Kupiainen. Luopioisten joukkueessa pelasivat Asko Ahola, Pauli Luhtajärvi, Tuukka Haili, Tommi Vuorinen, Joni Haataja, Juha Lehtilä, Tuomas Lehtilä, Aki Lindholm ja Olli Käenniemi. 
Voittoisa Lammin joukkue: takarivissä Kimmo Mäkinen, Jari Nuuttila, Marko Metsärinta ja Joni Lemola, edessä Veli-Antti Silpola, Ismo Hinkka ja Risto Saarinen.
Piitsiturnaus 23.07.2022
Padasjoen Yrityksen lentopallojaosto järjesti lauantaina 23.7 perinteisen piitsiturnauksen Pappilanmäen lähiliikunta-alueella. Mukana oli 6 joukkuetta, yhteensä 14 pelaajaa. Pelit pelattiin erittäin vaihtelevassa säässä, mutta kovakaan rankkasade ei peli-intoa lannistanut. Voittajiksi selviytyivät Cassu Ahonen ja Joni Vehkamäki, jotka kukistivat finaalissa hallitsevat mestarit, eli Petteri Lahtisen ja Tobias Kallion. Pronssia nappasi trio Jukka Kröning-Teppo Laine- Arto Honkanen.
Lentopallon kesäturnaus pelattiin 16.7.2022
Lentopallon kesäturnaus pelattiin 16.7. Pappilanmäen lähiliikunta-alueen kentillä neljän joukkueen voimin. Viidestä ilmoittautuneesta yksi perui viime hetkellä. – Joukkueita oli vähänlaisesti, mutta liikunta tuli kuitenkin riittävästi, mm. Playboys pelasi päivän mittaan 17 erää, kertoo Veikko Salo. 
– Runkosarja pelattiin kaikki kaikkia vastaan, sen vei Nasterit voitettuaan 9 erää. Toiseksi tuli Löve 7 erävoitolla ja kolmanneksi Playboys (4 erävoittoa). Katumainen voitti 2 erää. Pronssiottelu eteni pitkän kaavan mukaan. Siinä Katumainen päihitti Playboysin 2–3 (25–17, 25–18, 19–25, 14–25, 13–15). Finaalissa vastakkain olivat Nasterit ja Löve, joista Nasterit vei mestaruuden puhtaasti 3–0 (25–23, 25–15, 25–23). Nasterit voitti turnauksen myös viime kesänä. 
Mestarijoukkue koostui suurimmaksi osaksi Salpiksen nykyisistä ja entisistä pelaajista. Hopeajoukkue oli Padasjoen poikia: Miikka Ounila, Vesa Rantanen, Kai Suntela, Joni Vehkamäki, Jukka Aaltonen, Petteri Lahtinen ja Petri Pykälistö. Pronssijoukkue oli Katumaisten sukujoukkue. Neljänneksi jääneessä joukkueessa pelasivat Ari Anttilainen, Lauri Ahonen, Matias Kallio, Janne Sandholm, Heikki Toivonen ja Suvi Toivonen. 
Nasterit voitti lentopallon kesäturnauksen lauantaina 17.07.2021

Turnaus pelattiin seitsemän joukkueen voimin lähiliikunta-alueella helteisessä kesäsäässä. Osallistujia oli saapunut paikalle ympäri Etelä-Suomen. Turnauspäivä alkoi aamukymmeneltä ja kesti aina klo 17.45 asti. Runkosarja pelattiin jokainen jokaista vastaan ja voittajaksi tiensä raivasi Nasterit. Toiselle sijalle ylsi LP-Paniikki, kolmanneksi Kehvelit, neljänneksi Auttoinen, viidenneksi Katumainen, kuudenneksi Löve ja seitsemänneksi Playboys. 

Pronssiottelu pelattiin runkosarjan kolmanneksi ja neljänneksi parhaan joukkueen, Kehveleiden ja Auttoisten välillä. Kehvelit voitti turnauksen pronssimitalin erin 2-1 (21-11, 18-21, 21-12). Finaalissa pelasivat vastakkain Nasterit ja LP-Paniikki. Nasterit voitti erin 2-1 (19-21, 21-15, 21-14). Mestaruuden vieneessä joukkueessa pelasivat Pasi Koljonen, Anton Niemelä, Ville-Markus Sumanen, Joonas Virtanen, Roope Keminen, Pyry Rantalainen, Topias Kallio, Lauri Koivukoski ja Joel Pirinen. 

VOITTAJAT LAHDEN LENTOPALLOPIIREISTÄ 
Kahden pelatun ja samalla kahden voitetun pelin jälkeen Nastereiden Pasi Koljonen ja Joonas Virtanen ovat toiveikkaita, eikä syyttä. - Tavoitteena on mestaruus. Ja tietenkin pitää hauskaa ja se, että pysyy terveenä eikä loukkaannu, pelaajat kertovat. Lahden lentopallopiireistä toisensa tuntevat kaverukset kertovat Nasterit-joukkueen syntyneen varta vasten kesälentisturnausta varten. Joukkuelaisista suurin osa on Lahdesta. - Joukkueen nimi on inside-juttu. Se ei oikeastaan tarkoita yhtään mitään, pelaajat paljastavat. Koljonen pelaa Salpiksen 2-sarjassa, jossa treenejä on 3-4 kertaa viikossa. Päijät-Hämeen liigassa kilpaileva Virtanen puolestaan harjoittelee joukkueensa kanssa 0-1 kertaa viikossa. Hänelle lentopallon kesäturnaus on ensimmäinen Padasjoella.
Lentopallon beachvolley-turnaus pelattiin lauantaina 15.08.2020
Lentopallon beachvolley-turnaus pelattiin lauantaina 15.8. Pappilanmäen lähiliikunta-alueen hiekkakentillä viiden joukkueen voimin. 
Runkosarjan tulokset: - Casper Ahonen/Leevi LiikonenJanne Sandholm/Kari Liikonen/Ari Anttilainen 2-0 (21-13, 21-11) - Topias Kallio/Petteri Lahtinen-Juho Aaltonen/Akseli Karjalainen/Jape Rouvala 2-0 (21-6, 21-12) - Janne/Kari/Ari-Lauri Ahonen/Kaitsu Suntela/Juha Behm 0-2 (13-21, 17-21) - Juho/Akseli/Jape-Casper/Leevi 0-2 (11-21, 13-21) - Lauri/Kaitsu/Juha-Topias/Petteri 1-1 (18-21, 21-8) - Janne/Kari/Ari-Juho/Akseli/Juha 2-0 (21-9, 21-9) - Lauri-Kaitsu/Juha-Casper/Leevi 0-2 (18-21, 19-21) - Topis-Petteri-Janne/Kari/Ari 2-0 (21-15, 21-8) -Juho-Akseli/Jape-Lauri/Kaitsu/Juha 0-2 (10-21, 20-22) - Casper/Leevi-Topias/Petteri 0-2 (19-21, 16-21) 
Runkosarjan voitti Topias/Petteri (7 erävoittoa), 2. Casper/Leevi (6 erävoittoa), 3. Lauri/Kaitsu/Juha (5 erävoittoa), 4. Janne/Kari/Ari (2 erävoittoa), 5. Juho/Akseli/Jape (0 erävoittoa) 
Pronssiottelu: Lauri/Kaitsu/Juha-Janne/Kari/Ari 2-0 (21-19, 21-17) 
Finaali: Topias/Petteri-Casper/Leevi 2-0 (22-20, 22-20) 
Näin mestarit vaihtuivat tiukan taiston jälkeen, viime vuoden mestarit taipuivat niukasti, mutta varmasti.
Lentopallon kesäturnaus hellesäässä 18.07.2020

Lentopallon kesäturnaus pelattiin Pappilanmäen lähiliikunta-alueella lauantaina 18.7. kahdeksan joukkueen voimin. Padasjoen kunnan liikuntatoimen ja lentopallojaoston järjestämän turnauksen voittajaksi tiensä raivasi jälleen kerran Kellosalmi. 

Pelaajia turnaukseen oli saapunut ympäri Etelä-Suomen. Runkosarjassa kaikki joukkueet kohtasivat toisensa kahden erän otteluissa. Otteluita pelattiin kahdella kentällä, ja voitetusta erästä pistepottia kerrytettiin yhdellä. Runkosarjan voitti Kellosalmi saavutettuaan 12 voittoerää. Toiseksi sijoittui joukkue Young Guns samaisella 12 voittoerällä. Kolmanneksi itsensä pelasi Paniikki 10:llä ja neljänneksi Ryystölä 7 voittoerällä. 

Pronssiottelu Paniikin ja Ryystölän välillä päättyi Paniikin voittoon 2-0 (17-8, 17,14). Finaalissa vastakkain pelasivat Kellosalmi ja Young Guns, ja tiukan taiston jälkeen vei Kellosalmi jälleen lentiksen kesäturnauksen mestaruuden erin 2-1 (17-14, 12-17, 17-11). 

Voittajajoukkueen muodostivat kaveriporukka Jukka Kröning, Vesa Tanskanen, Pyry Rantalainen, Ville Lehtinen, Oskari Peltonen, Henri Jokinen, Vesa Tallgren, Heikki Laaksonen ja koutsin roolissa Satu Seppälä. – Turnaus oli pelillisesti varmasti kaikkien aikojen kovin, arvioi joukkueen kapteeni Jukka Kröning. 

Runkosarjan muut tulokset olivat seuraavat: Sijalla viisi Katumainen 5 voittoerällä, sijalla kuusi Hermoton 5 voittoerällä, sijalla seitsemän Löyttyniemen Veto 3 voittoerällä, ja sijalla kahdeksan Team Laakeri 2 voittoerällä. Entinen padasjokelainen valepassa 18-vuotias Leevi Liikonen osallistui lentopalloturnaukseen ystävysten muodostaman Ryystölä-joukkueen riveissä. Vammalan Lentopallossa neljä vuotta pelannut Liikonen harjoittelee normaalisti 3-4 kertaa viikossa, tosin tällä hetkellä vietetään treeneistä kesätaukoa. Padasjoella Tampereella sähköfirmassa työskentelevä Liikonen vierailee kerran tai kaksi kahden kuukauden aikana. Lentopallon kesäturnaukseen entisellä kotikunnallaan Liikonen on ottanut osaa useamman kerran vaihtelevalla kokoonpanolla. Päivän pahimmaksi kilpakumppaniksi Liikonen nimeää Kellosalmen. – Hävittiin viime vuoden finaali Kellosalmelle. Tänä vuonna voitetaan! Liikonen toteaa itsevarmasti turnauksen alkumetreillä. Tällä kertaa voitto jäi odottamaan seuraavaa kesäturnausta.
Lentopallossa turnausvoitto 15.02.2020

Lauantaina 15.2. Lammilla pelattu maakuntasarjan lentisturnaus oli tasaista taistelua kärkijoukkueiden osalta. Turnaus pelattiin kahden erän otteluina jokainen jokaista vastaan. Padasjoen joukkue hävisi päivän aikana vain 2 erää, Luopioiselle yhden ja Lammin junnulle yhden, niinpä ”poika” tuotiin kotiin. 

Joukkueessa pelasivat Juho Aaltonen, Janne Sandholm, Vesa Rantanen, Milla Ojanen, Suvi Toivonen, Topias Kallio, Mikko Virtanen, Joni Vehkamäki, Petri Pykälistö ja Kai Suntela. 

1. Padasjoki 8 p 
2. Lammin papat 7 p 
3. Luopioinen 6 p 
4. Lammi junnut 5 p 
5. Kuhmoinen 3 p 
6. Tuulos 1 p
Junnuturnaus 18.01.2020

Kullasvuoren koulun salissa pelattiin lauantaina 18.1.2020 lentopallon C-poikien 2. sarjan turnaus. Kotijoukkue PadY:lla vastassa olivat lempääläinen Lempo, PuMaKing Helsingistä ja Orpo Orivedeltä. Tulokset olivat seuraavat: PadY-Lempo 0-2, PuMaking-PadY 2-0, PadY-Orpo 0-2, PuMaKing-Orpo 2-0, Lempo-Orpo 2-0, Lempo-PuMaKing 2-0. 

PadY:n junnulentisjoukkueessa pelaa tällä kaudella seitsemän 6.-9.–luokkalaista poikaa, ja uutta verta toivotaan nuoremmista pelaajista. Joukkue kilpailee C-poikien 2. sarjassa 3-4 viikon välein, ja kisamatkat vievät nuoret urheilijat, valmentajan ja vanhemmat peleihin ympäri eteläistä Suomea. Kilpailut ovat vieneet tähän mennessä Helsinkiin, Orivedelle, Lempäälle ja jopa Seinäjoelle asti. Kuluvalla kaudella PadY:lla on ollut vastassa kovia kilpakumppaneita, jotka ovat pudonneet PadY:n lohkoon suoraan C-poikien 1. sarjasta. Omantasoisia vastustajia on ollut tuskin lainkaan. 

– Ollaan pelattu ihan hyvin. Vastassa on ollut kovia vastustajia, PadY:n valmentaja Ari Anttilainen kertoo kuluvasta kaudesta. – On eka kerta, kun vastassa on etelän joukkue. Junnulentis jakautuu poikien ja tyttöjen eri ikäluokkien sarjoihin. C-pojissa kilpaillaan SM-tasolla, sekä pohjois- ja etelälohkoihin jakautuvissa 1. ja 2. sarjoissa. Joukkueet siirtyvät sarjasta toiseen kisamenestyksen perusteella. PadY:n seuraavan, helmikuun 1. päivänä kilpailtavan turnauksen tapahtumapaikka selviää vasta myöhemmin. 

Lentopallokausi alkaa lokakuussa ja kestää aina huhtikuun alkuun. Maaliskuun 7. päivä PadY osallistuu lentopallon aluemestaruuskilpailuihin. Joukkuehenki parantunut Toista vuotta kilpaileva PadY harjoittelee kolme kertaa viikossa. Säännöllisen harjoittelun lisäksi tärkeää lentopallossa on joukkuehenki, joka poikien mukaan on kuluvalla kaudella kehittynyt reilusti. Kilpailureissujen kohokohta on jo perinteeksi muodostunut visiitti Hesburgeriin. Nuoret urheilijat ovat hyviä ystäviä myös vapaa-ajalla, ja joukkueen kesken on järjestetty muun muassa saunailtoja. Parasta lentopallossa on liikunta. 

Poikien taktiikka hyvään peliin on varma. – Pelataan omaa peliä, silleen miten ollaan harjoiteltu, Heikki Toivonen kertoo. Vanhempien panos on suuri: kuljetus ja kotiturnausten buffetti ovat vanhempien harteilla. Suuri kiitos vanhemmilta lähtee valmentaja Ari Anttilaiselle, joka monella tavalla mahdollistaa joukkueen olemassaolon.
4.1.2020 Loppiaisturnaus

Playboys voitti loppiaisturnauksen lauantaina. Lentopallo sai kyytiä viiden joukkueen voimin perinteisessä loppiaisturnauksessa Kullasvuoren koululla. Alkusarja pelattiin kahden erän otteluina. 

Alkusarjan tulokset: Padasjoki 1 – Padasjoki 2 1–1 Luopioinen – Playboys 0–2 Lammi – Padasjoki 1 1-1 Playboys – Padasjoki 2 1-1 Lammi – Luopioinen 2-0 Padasjoki 1 – Playboys 0-2 Padasjoki 2 – Luopioinen 1-1 Playboys – Lammi 1-1 Luopioinen – Padasjoki 1 0-2 Lammi – Padasjoki 2 2-0. 

Finaaliin selvisivät Playboys ja Lammi, joista ensin mainittu nappasi mestaruuden erin 2-0 (26-24, 25-19). Pronssimitalit ripustettiin Padasjoki 1 –joukkueen pelaajile. Neljäs oli Padasjoki 2. Padasjoki 1:ssä pelasivat Vesa Rantanen, Kai Suntela, Suvi Toivonen, Jape Rouvala, Juho Aaltonen ja Mika Heistola, Padasjoki 2:ssa Lauri ja Casper Ahonen, Jukka Kröning, Petri Pykälistö, Milla Ojanen, Joni Vehkamäki ja Turo Pääkkönen. 

– Pelit olivat tasaisia, kaksi hävittyä erää ja tasaisia loput. Voitto perustui vahvaan rutiiniin, kertoo joukkueen johtaja Ari Anttilainen. Play-boys pelaa Vääksyn harrastesarjaa, joskus Viking LINE -cupia kerran, pari talvella. – Joukkue on 15 vuotta pelannut osin padasjokelaisin pelaajin. Joukkueessa on tällä kaudella 10 padasjokelaista tai Padasjoelta lähtöisin olevaa, loput Asikkalasta, Lahdesta ja Orimattilasta. Voittajajoukkue: Anssi Hirvonen, Petja Järviö, Janne Sandholm, Ari Anttilainen, Emppu Aaltonen, Topias Kallio ja Janne Kupiainen.
24.8.2019 Piitsiturnaus

Nuoret voimat jylläsivät lentopallon piitsiturnauksessa. Lauantaina pelattiin Pappilanmäen lähiliikunta-alueen hiekkakentillä Padasjoki-piitsiturnaus viiden joukkueen voimin. 

Runkosarja pelattiin jokainen jokaista vastaan kahden voittoerän peleinä ja jokaisesta erävoitosta sai yhden ison pisteen. Runkosarjassa joukkue Casper/Leevi sekä joukkue Vesa/Petteri sai 7 erävoittoa. Katumaisten joukkue, Seppo, Jari ja Petja sai 6 erävoittoa, Laurin, Miikan ja Iidan joukkue 4 erävoittoa. Joukkue Juho, Jesse ja Jape saivat kokonaisen yhden erän. Runkosarja 1. ja 2. pelasivat vielä finaalin, jonka Casper ja Leevi voittivat erin 2-1. 

Tulokset: 1) Casper Ahonen/Leevi Liikonen, 2) Vesa Rantanen/Petetri Lahtinen, 3) Seppo Törmä/Jari Lehtinen/Petja Järviö, 4) Lauri Ahoen/Miikka Ounila/Iida Rantanen, 5) Juho Aaltonen/Jesse ja Jape Rouvala.
20.7.2019: Kellosalmi taas lentismestariksi 

Lentopallon kesäturnaus pelattiin lauantaina 20.7. Pappilanmäen lähiliikunta-alueen kentillä aurinkoisessa kesähelteessä. Mukana oli tänä vuonna 6 joukkuetta. Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana, jolloin jokainen joukkue pelasi jokaista vastaan. Voiton vei viimevuotiseen tapaan Jukka Kröningin kokoama joukkue Kellosalmi, joka oli akselilta Padasjoki-Lahti-Orimattila. Kellosalmi ei hävinnyt päivän aikana yhtään erää. 

Toiseksi turnauksessa sijoittui Leevi Liikosen keräämä nuorisojoukkue Kehvelit, jossa pelasivat myös Lasse Liikonen, Paavo Kaski, Juho Haapanen, Jeremias Saukola ja Aatu Niemelä. Pronssimitalit nappasi kirkonkylän joukkue (Joni Vehkamäki, Miikka Ounila, Topias Kallio, Turo Pääkkönen, Mikko Virtanen, Lauri Ahonen, Petteri Lahtinen ja Matti Pekurinen. Neljäs oli Katumaisten joukkue, viides Samperi ja kuudes junnuporukka Punakone. Katumaisissa pelasivat Lehtiset Juho, Jarmo, Jari ja Elina, Törmät Seppo ja Henri sekä Jami Saarinen ja Ville Salo. Samperi: Aaltoset Juho ja Jukka, Vesa Rantanen, Mika Heistola, Henkka Katajainen, Jari Rouvala ja Kai Suntela. Punakone: Ari Anttilainen, Jari Torvinen, Jere ja Jaakko Hirvonen, Tiitus Rajamäki ja Heikki Toivonen. 

Voittajajoukkue. Takarivissä Henri Jokinen, Pyry Rantalainen, Jukka Kröning, Samuli Lemmetty, Heikki Laaksonen; eturivissä Ville Lehtinen, Roope Keminen ja Casper Ahonen.
21.3.2019: Lentiksen maakuntasarjanturnauksen voitto Lammille

Lauantaina pelattiin hyvätasoinen ja tasaväkinen turnaus Kullasvuoren koululla neljän joukkueen voimin. Turnauksen voittajaksi iski Lammin joukkue kuudella pisteellä, toiseksi tuli Luopioinen yhden pisteen pienemmällä pistesaalilla. Kolmannen sijan vei Kuhmoinen saatuaan 4 pistettä ja neljänneksi jätettiin isäntäjoukkue Padasjoki ( 3 pistettä).

Padasjoen joukkueessa pelasivat Aaltosen veljekset Juho, Jukka ja Emppu, Vesa Rantanen, Milla Ojanen, Turo Pääkkönen, Kaitsu Suntela ja Janne Sandholm.

Tulokset: 

Padasjoki-Luopioinen 2-1 (22-25, 23-25, 25-13) 
Luopioinen-Kuhmoinen 2-1 (17-25, 25-13, 25-19) 
Padasjoki-Lammi 1-2 (25-20, 11-25, 14-25) 
Lammi-Luopioinen 1-2 (21-25, 25-14, 20-25) 
Padasjoki-Kuhmoinen 0-3 (25-27, 22-25, 15-25) 
Kuhmoinen-Lammi 0-3 (23-25, 21-25, 20-25).

Kuvis: Lammin mestarijoukkue: Juha Kalliokoski, Veli-Antti Silpola, Vesa Karjalainen, Mykhailo Davybida (Mishka) ja Joni Leimola.
21.3.2019: Läyhänen voitti puulaakisarjan 

Puulaakilentis saatiin tältä kaudelta päätökseen. Mestaruuden vei joukkue Läyhänen, jossa pelasivat Miikka Ounila, Janne Sandholm, Matias Kallio, Vesa Rantanen, Casper Ahonen, Jukka Kröning ja Vexi Salo. 

Loppuhupentumana pelattiin 13.3. mestarit vastaan PaPo/KoVa yhdistelmä, jonka mestarit voitti niukasti 3-2 (25-22, 25-17, 23-25, 22-25, 22-20).
Lammi vei Loppiaisturnauksen 

Perinteinen Loppiaisturnaus­ pelattiin lauantaina 5.1.2019 Kullasvuoren koululla 5 joukkueen­ voimin. Ottelut aloitettiin klo 10 ja loppuottelu pääsi alkamaan vartin verran myöhässä vähän ennen iltaviittä.
 
Runkosarja pelattiin 2 erän otteluina jokainen jokaista vastaan. Lammi oli runkosarjan paras hävittyään vain 2 erää (Padasjoki ykköselle ja Playboysille). Runkosarjan kakkoseksi tuli Luopioinen 5 voitetulla erällä, toki tiukille se meni, kun myös Playboy­silla oli 5 voittoerää, mutta Luopioisilla oli eräpisteiden erotus 14 pinnaa parempi kuin Playboysilla. 

Padasjokelaiset, kohteliaisuus syistä, ottivat jumbosijat eli nelonen ja vitonen. Mainittakoon, että Padasjoen kakkosjoukkue otti ainoan erävoiton Playboysilta. 

Finaalissa Lammi pöllytti Luopioisen puhtaasti 2-0 (25-20, 25-17). Lammin joukkueessa pelasivat Risto, Juuso ja Joni Lemola, Kimmo Mäkinen, Veli-Antti Silpola ja Risto Saarinen. 

Padasjoki ykkösessä pelasivat Vesa Rantanen, Juho ja Jukka Aaltonen, Petri Pykälistö, Hannu Leppäjärvi, Turo Pääkkönen ja Lauri Ahonen. Padasjoki kakkonen: Milla Ojanen, Jukka Kröning, Lauri Laaksonen, Mikko Virtanen, Petteri Lahtinen, Casper Ahonen ja Matias Kallio. 
 
Otteluita seurasi päivän aikana runsaslukuinen yleisö. Paikalla oli myös Padasjoen­ Yrityksen lentopallojaoston puffetti.
Beach Volley -turnaus pelattu 25.8.2018 

Perinteinen Beach Volley turnaus pelattiin lauantaina Pappilanmäen lähiliikunta-alueen hiekkakentillä. Turnaukseen osallistui 15 pelaajaa, joista muodostettiin 5 kolmen henkilön joukkuetta. 

Runkosarja pelattiin jokainen jokaista vastaan ja välierät siten että ykkönen vastaan nelonen, kakkonen vastaan kolmonen. 

Välierissä Vesa ja Iida Rantanen sekä Mauri Mäkelä voittivat Topias Kallion, Lauri Ahosen ja Seppo Törmän joukkueen erin 2-1 ja toisessa välierässä joukkue Kari Liikonen, Casper Ahonen ja Petteri Lahtinen voitti Perttu Etelälahden, Leevi Liikosen ja Annika Halmeen joukkueen erin 2-1. 

Pronssiottelussa Topiaksen tiimi voitti Pertun tiimin puhtaasti 2-0. 

Finaalissa ”Ala-Porasan Viri” (Vesa, Iida, Mauri) päihitti tiukan taiston jälkeen Karin tiimin erin 2-1 (21-16, 23-25, 15-11) ja vei mestaruuden. Viimeiseksi turnauksessa jätettiin joukkue Juho Aaltonen, Joni Vehkamäki, Jape Rouvala.
LENTOPALLON KESÄTURNAUS 

Lauantaina 21.8.2018 pelattiin lähiliikunta-alueella perinteinen lentiksen kesäturnaus. Tällä kertaa joukkueita oli vain 5 kappaletta. Kellosalmi, Kehvelit, Kirkonkylä, Auttoinen ja Katumainen. 

Runkosarja pelattiin jokainen jokaista vastaan kahden erän peleinä. Runkosarjan voitti Jukka Kröningin keräämä joukkue nimeltä Kellosalmi, joka koostui pelaajista akselilta Lahti-Orimattila. 

Toiseksi runkosarjassa tuli Kari ja Leevi Liikosen keräämä Kehvelit joukkue, joka koostui pääosin Leevin pelikavereista iältään 15-16 vuotta, joukossa oli mm. Olli Kivimäki joka valittiin ikäisissään Suomen parhaaksi yleispelaajaksi. 

Kolmas runkosarjassa oli Kirkonkylä, neljäs Auttoinen ja viides Katumainen. 
 
Välierissä Kellosalmi voitti Auttoisen 3-0 (25-12, 25-22, 25-18) ja Kehvelit voitti Kirkonkylän 3-0 (25-11, 26-24, 25-22). 
 
Pronssiottelussa Kirkonkylä voitti Auttoisen 3-0 (25-21, 25-16, 25-20). 

Finaalissa Kellosalmi päihitti Kehvelit 3-0 (25-19, 27-25, 25-19).
Voittajat ylärivi vas. Heikki Laaksonen, Henri Jokinen, Jukka Kröning, Timo Toroi, Teemu Turunen. Keskellä Kalle Tolvanen, Ville Lehtinen. Edessä Tapio Liukkonen.
Team Laakeri iski mestariksi 
 
Lentopallon puulaakisarja päättyi 14.3.2018 Team Laakerin voitonjuhliin. Finaalissa kaatui Sivanuut Volley erin 1-3 (25-18, 22-25, 25-17, 25-18). Kuvassa mestarit Mika Heistola, Iida Rantanen, Juho Aaltonen, Jape Rouvala, Vesa Rantanen, Joni Vehkamäki ja Kaitsu Suntela. Kuvasta puuttuu Jesse Rouvala.
Luopioinen vei Loppiaisturnauksen 

Lentiksen loppiaisturnaus tarjosi lauantaina varsinaisen jännitysnäytelmän. Jo runkosarjassa äärimmäisen tasaisesti otelleet Luopioinen ja Lammi saivat iltapäivän finaalissa ratkaisun aikaiseksi vasta kolmannessa erässä. Lammilla oli jo kolme ottelupalloa, mutta kun peliä ei saatu katkeamaan, Luopioinen vei lopulta ratkaisuerän 18-16. 

Kullasvuoren koululla turnausvoittoa tavoitteli tänä vuonna viisi joukkuetta, joista kaksi Padasjoelta. Kahden erän otteluina pelatun runkosarjan voitti Lammi hävittyään vain yhden erän ja kakkoseksi otteli Luopioinen kahden erätappion jälkeen. Runkosarjan kolmoseksi pelasi Padasjoki 1, neljäs oli Play-Boys ja viides Padasjoki 2. 

Finaalista muodostui siis varsinainen trilleri, kun Luopioinen voitti ensimmäisen erän 27-25, Lammi toisen 25-23 ja kolmas erä kääntyi aivan lopussa Luopioisille, vaikka Lammilla oli jo voiton avaimet käsissään. Lisädramatiikkaa loppuotteluun tuli toisen erän alussa, kun ensimmäistä syöttöä lyövä lammilaispelaaja lyyhistyi kesken kaiken lattiaan. Peliin tuli tauko, kun jalkansa loukanneelle annettiin ensiapua ja odoteltiin ambulanssia. 

Luopioisten joukkueessa pelasivat Olli Käenniemi ja poikansa Reko, Tuomas Lehtilä, Asko Ahola, Pauli Luhtajärvi ja Pekka Savolainen sekä toinen isä-poika–parivaljakko, Jussi ja Sami Petterson. Viimeksi mainittu on vasta 16-vuotias, 193-senttinen passari, joka pelaa nuorten SM-sarjaa ja miesten kakkossarjaa kuten kaksi muutakin joukkueen jäsentä. 
 
Padasjoki 1:ssä pelasivat Juho Aaltonen, Jukka Aaltonen, Vesa Rantanen, Kai Suntela, Lauri Ahonen, Petri Pykälistö ja Turo Pääkkönen. Padasjoki 2:ssa Mikko Virtanen, Miikka Ounila, Milla Ojanen, Kari Liikonen, Tomi Katajainen, Janne Sandholm ja Petteri Lahtinen.
Tennismestari 2017 on Lauri Ahonen. Hopealle tuli Vesa Rantanen, ja jaetun pronssin nappasivat Pekka Nurminen ja Hannu Leppäjärvi.
Piitsiturnauksen mestarijoukkue vaihtui 

Lentopallon piitsiturnaus pelattiin lauantaina 29.7. Päijänteen rantahiekkakentällä viiden 3-henkisen joukkueen voimin. Runkosarjan voittivat viime vuoden mestarit Hannu Leppäjärvi, Lauri Ahonen ja Petteri Lahtinen, toiseksi tuli joukkue Janne Sandholm, Miikka Ounila ja Vexi Salo, kolmanneksi Topias Kallio, Milla Ojanen ja Joni Vehkamäki. 

Neljäs runkosarjassa oli Team Laakeri, jossa pelasivat Vesa Rantanen, Juho Aaltonen ja Jape Rouvala. Runkosarjan hännille jäi joukkue Leevi Liikonen, Tomi Katajainen ja Jossu Lehtinen. 
 
Välierissä viime vuoden mestarit voitti Team Laakerin 2-0 (15-12, 15-8) ja Topiaksen joukkue voitti Janne Sandholmin porukan 2-0 (18-16, 15-8). 
 
Pronssimitalit ripustettiin trion Sandholm, Ounila, Salo kaulaan, sillä Team Laakeri hävisi puhtaasti 2-0 (15-3, 15-5). Finaali oli tiukkaa vääntöä viime vuoden mestareiden ja Kallio-Ojanen-Vehkamäki –tiimin kesken. Lopulta mestaruus vaihtui erin 2-1 (15-9, 11-15, 17-15).
Lentopallon kesäturnausmestaruus Vääksyyn 

Lauantaina 15.7. pelattiin lähiliikunta-alueella lentopalloa 9 joukkueen voimin. Ykköslohkossa pelasivat Auttoinen 2, Kellosalmi, Kehvelit, Katumainen ja Virmaila, kakkos­lohkossa Vääksyn Väkevä, Kirkonkylä, Auttoinen 1, ja Team Laakeri. 

Ykköslohkon voitti Kellosalmi ja toinen oli Auttoinen 2. Kakkoslohkon paras oli Vääksyn Väkevä ja toinen Kirkonkylä. 

Välierissä vastakkain olivat Kellosalmi ja Kirkonkylä: Kellosalmi voitti erin 2-0 (25-8, 25-20). Toisessa välierässä Vääksyn Väkevä voitti tiukan väännön jälkeen Auttoisten 2 joukkueen erin 2-1 (25-15, 22-25, 15-13). 
 
Niinpä pronssiottelussa vastakkain olivat Kirkonkylä ja Auttoinen 2. Jännittävien vaiheiden jälkeen pronssiset mitalit ripustettiin Kirkonkylän pelaajille erin 2-1 (15-25, 25-20, 17-15). Kirkonkylän joukkueessa pelasivat Lauri Ahonen, Martti Salonen, Pekka Nurminen, Matti Pekurinen, Turo Pääkkönen ja Milla Ojanen. 
 
Auttoinen 2 joukkueessa pelasivat Orvo, Jukka, Juho, Jaakko ja Emppu Aaltonen sekä Henkka Katajainen.

Finaalissa vastakkain asettuivat Kellosalmi ja Vääksyn Väkevä. Ottelusta muodostuikin oikea ”trilleri”, sillä Kellosalmella oli toisessa erässä 4 ottelupalloa ja vielä kolmannessakin erässä yksi, mutta eivät vaan saaneet ottelua poikki. Ja niinpä Vääksyn Väkevä vei mestaruuden erin 2-1 (18-25, 30-28, 16-14).
 
Kellosalmen joukkue oli kerätty akselilta Lahti-Orimattila ja siinä pelasivat Jukka Kröning, Topi Liukkonen, Henri Jokinen, Teemu Turunen, Ville Lehtinen, Kalle Tolvanen. Vääksyn Väkevä jouk­kueeen oli koonnut kirjailija Petri Tamminen: hänen lisäkseen asikkalalaisjoukkueessa pelasivat Anton Niemelä, Pekka Järvinen, Ma­tias Mäki-Hoimela, Kim Tuominen, Heikki Nikula ja Leo Seppälä. 
 
- Ottelu oli varmasti mukava jännitysnäytelmä yleisölle. Onneksi keli on myös kiva, kommentoi joukkueen kapteeni Anton Niemelä tyytyväisenä. 

Voittajajoukkue oli ensimmäistä kertaa mukana tällä kokoonpanolla, sillä noin puolet jäsenistä oli uusia. Viime vuonna vääksyläiset osallistuivat turnaukseen Vikasietotila-joukkueellaan.
26.3.2017 Mestareiden on helppo hymyillä. 

Viikko sitten käyty ottelu mestarit vastaan Leija ja Passi –joukkueiden yhdistelmä kaatui 3-1 (24-26, 25-19, 25-23, 25-20). Mestarit kuvassa: Markku Pykälistö, Miikka Ounila, Vesa Rantanen, Lauri Ahonen. Edessä Pekka Nurminen ja Johanna Lehtinen. Kuvasta puuttuu Iida Rantanen.
Lentisturnauksen voitto Lammille 
 
Loppiaisperjantaina käytiin viiden joukkueen voimin perinteinen lentopalloturnaus Kullasvuoren koululla.

Runkosarjassa pelattiin kahden erän ottelut jokainen jokaista vastaan. 

Runkosarjan voitti Lammi voitettuaan kaikki erät. Toiseksi runkosarjassa tuli Playboys hävittyään kaksi erää. Näin finaalissa olivat vastakkain Lammi ja Playboys. 

Lammi voitti finaalin puhtaasti 2-0 (25-18, 25-14). Turnauksen kolmas oli viime vuoden mestari Luopioinen. Hännänhuipuiksi jätettiin Auttoinen ja Padasjoki, kummallakin yksi erävoitto. 

Lammin joukkueessa pelasivat Risto Saarinen, Ismo Hinkka, Ilmo Kautonen, Vesa Karjalainen, Veli-Antti Silpola, Jari Nuuttila, Kimmo Mäkinen ja Marko Metsärinta. 

Turnauksen parhaaksi ”pyttykerho” valitsi Marko Metsärinnan. Turnauksen parhaaksi naispelaajaksi valittiin Auttoisten joukkueessa pelannut Milla Ojanen.
Lammin mestarijoukkueessa pelasivat vasemmalta Kimmo Mäkinen, Veli-Antti Silpola, Ismo Hinkka, Ilmo Kautonen, Jari Nuuttila, Vesa Karjalainen, Marko Metsärinta sekä Risto Saarinen (edessä).
Avoin Padasjoki Beach Volley turnaus 23.7. 

Padasjoen avoin beachvolley-turnaus pelattiin lauantaina Kaislarannan hiekkakentällä kuuden joukkueen voimin. Mestaruuden korjasi tänä vuonna joukkue, jossa pelasivat Lauri Ahonen, Hannu Leppäjärvi ja Petteri Lahtinen.
Salpiksen pojat lentisturnauksen voittoon 14.7. 

Futisturnauksen tapaan myös lentisturnauksessa saatiin tänä vuonna uusi voittaja. Pappilanmäen lähiliikunta-alueen kentillä turnausotteluita pelasi kaikkiaan 11 joukkuetta. 

Mestaruuden vei lauantaina aurinkoisessa, joskin tuulisessa säässä pelatussa turnauk¬sessa B-pojat, jonka padasjokelainen Topias Kallio kokosi hollolalaisen Salpis-seuran junioreista. Vahvistuksena mukana oli kaksi senioria Salpiksen valmentajista. Viime kaudella SM-sarjaa B-pojissa pelannut Kallio aloittaa elokuussa uuden kauden sarjanousun myötä A-pojissa. Toinen voittajajoukkueen padasjokelainen, vasta 14-vuotias Leevi Liikonen, jatkaa peluuta B-pojissa. 

- Oma peli parani koko ajan. Finaalissa oteltiin päivän parasta lentistä, arvioi voittajajoukkueen vanhin Veli-Pekka Jormakka. 

Viime vuoden voittaja Young Guns joutui taipumaan finaaliottelussa B-pojille puhtaasti 2-0 (18-16, 17-11).

Pronssi meni Asikkalaan Vikasietotilalle, joka on Finlandiaehdokkaanakin olleen kirjailija Petri Tammisen keräämä joukkue. Pronssiottelussa Vikasietotila löi Auttoisten kakkosjoukkueen 2-0 (17-12, 17-6).
 
Joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon. Ykköslohkossa pelasivat B-pojat, Young Guns, KK 1, Auttoinen 1, Katumainen ja Virmaila. Kakkos¬lohkossa olivat mukana Auttoinen 2, Vikasietotila, Kellosalmi, KK 2 ja Playboys.
Turnauksen voittajajoukkueessa pelasivat ylärivistä vasemmalta Joel Pirinen, Arttu Heinonen, Jukka Päivinen, Topias Kallio ja alarivissä Leevi Liikonen, Oskari Saari sekä Veli-Pekka Jormakka.
Kiilat puulaakimestariksi 

Kiilat on vienyt voiton puulaakilentopallossa. Viime torstaina pelatussa finaaliottelussa Leija kaatui erin 3-0. (25-23, 25-23, 25-17). Mestarijoukkueessa pelasivat Lauri Ahonen, Juho Aaltonen, Petri Pykälistö, Mauri Mäkelä, Lotta Aaltonen ja Akseli Lehtinen.
Loppiaisturnaus 9.1. 

Perinteisen loppiaisturnauksen voiton vei ilman ainuttakaan hävittyä erää Luopioinen. Joukkueessa pelasivat Riku Saarinen, Samu Ruohela, Ville Hiltunen, Reko Käenniemi, Asko Ahola, Jani Luukkonen, Joni Haataja sekä joukkueenjohtaja Olli Käenniemi. 

Hopeaa otti Playboys ja pronssia nappasi Lammi.
Tennisherruus ratkottu 

Tennisturnaus Padasjoki Ouppen pelattiin 22.8.2015. Mestaruuden vei tällä kertaa Lauri Ahonen. Hopeaa sai Turo Pääkkönen ja pronsia vei Vesa Rantanen.
BIITSIMESTARUUSPUTKI KATKESI 

Kolme kertaa paikallisen beach volley –turnauksen peräkkäin voittanut joukkue - Vesa ja Ida Rantanen sekä Vexi Salo - joutui viime lauantaina tahkotussa ottelussa taipumaan uudelle biitsimestarille. Mestaruuteen iski tänä vuonna joukkue, jossa pelasivat Janne Sandholm, Topias Kallio ja Lauri Ahonen.

Finaali päättyi uusille mestareille 2-0 (14-15, 8-15). Pronssille pelasi duo Lauri Koivukoski ja Heikki Nikula, joka ainoana joukkueena pelasi kaksistaan. Muissa biitsijoukkueissa oli kolme pelaajaa. 

Kaislarannassa 25.7. pelattuun turnaukseen osallistui kaikkiaan kuusi joukkuetta. Päijänteen rannalla kelpasi palloilla, kun aurinko paistoi pitkästä aikaa koko päivän ajan.


BIITSIMESTARIT

LENTOPALLON KESÄTURNAUS PELATTU 

Lentopallon kesäturnaus pelattiin lauantaina 18.7. lähiliikunta-alueen kentillä yhdentoista joukkueen voimin. Joukkueet jaettiin kahteen lohkoon. 
Ykköslohkossa pelasivat: Auttoinen 2, KK2, Virmaila, Playboys, Young Guns ja Hotshots. Lohkon voitti Young Guns häviten vain yhden erän. Toiseksi tuli Playboys kahden erän häviöllä. Kolmanneksi lohkossa jäi Auttoisten kakkosjoukkue samalla kokoonpanolla, jolla voittivat viime kesänä mestaruuden.

Kakkoslohkossa pelasivat: KK1, Neroskulma, Katumainen, Auttoinen 1 ja Kellosalmi. Lohkon voitto puhtaalla pelillä KK1. Toiseksi tuli Kellosalmi viidellä voittoerällä. 

Kummastakin lohkosta kaksi parasta pelasivat välierät, jossa Playboys kukisti KK ykkösen puhtaasti 2-0 (25-23, 25-21). Toisessa välierässä Young Guns kukisti Kellosalmen 2-0 (25-21, 25-12). 

Pronssiottelussa vastakkain olivat KK1 ja Kellosalmi, jossa pronssimitalit nappasi itselleen KK1 erin 2-0 (25-20, 25-14). 
 
Finaalissa pelasivat Young Guns ja Playboys. Tiukan taistelun jälkeen Young Guns kruunattiin mestariksi erin 2-1 (25-21, 20-25, 15-9). 

Mestarijoukkue on Lauri Koivukosken keräämän porukka Asikkalan ripeistä, liikkuvista nuorista miehistä. Näin viimevuoden pronssit kirkastuivat kullaksi. Joukkueessa pelasivat: Lauri Koivukoski, Anssi Mielonen, Pasi Koljonen, Anton Niemelä, Kim Tuominen, Heikki Nikula, Mikko Anttilainen ja Teemu Anttilainen. Huolto ja ponsorointi Miika Kirmonen.


VOITTAJAJOUKKUE YOUNG GUNS

27.3. Leija puulaakilentopallon mestariksi jo neljännen kerran peräkkäin 

Finaalissa Kiila kaatui erin 3-1 (22-25, 25-21, 25-23, 25-22). Mestarijoukkueessa pelasivat Iida ja Vesa Rantanen, Vexi Salo, Kaitsu Suntela, Martti Salonen, Miika Ounila ja Johanna Lehtinen.
Loppiaisturnaus 3.1. Loppiaisturnausvoitto Lammille 

Lauantaina 3.1. pelattiin Kullasvuoren koululla koko päivän kestänyt lentopalloturnaus viiden joukkueen kesken. Joukkueista kolme oli padasjokelaisia, kaksi naapurikunnista. 

Runkosarja pelattiin kahden erän otteluina, jokainen jokaista vastaan. Runkosarjan voitti puhtaasti Luopioinen voitettuaan kaikki erät ja kakkoseksi selvisi Lammi, joka hävisi vain Luopioisille. Kolmanneksi turnauksessa pelannut Blayboys voitti kolme erää. Nelonen oli Padasjoki kahdella voittoerällä ja hännänhuipuksi jätettiin Auttoinen yhdellä voittoerällä. 

Finaalissa kohtasivat viime vuoden tapaan Luopioinen ja Lammi. Luopioinen voitti ensimmäisen erän ”tullen mennen” 25-12, mutta sitten Lammin peli lähti kulkemaan ja tarkoilla aloitussyötöillä Luopioisten peli saatiin sotkeentumaan. Toinen erä menikin Lammille 25-20. 

Kolmas ja ratkaiseva erä pelattiin 15 pisteeseen asti. Tasainen vääntö päättyi lopulta Lammin voittoon 15-12. Lammilaisten lisäksi joukkueessa oli vahvistuksia Tuuloksesta ja Hämeenkoskelta. 

- Syötönsuuntausta muuttamalla saatiin finaali käännettyä ja sitä myöten turnausvoitto meille, kertaa joukkueenjohtaja Risto Saarinen. 

Lammilla on yksi aikaisempi kiinnitys turnauspokaaliin. Viime vuonna voiton vei Luopioinen. 

Turnauksen parhaana miespelaajana palkittiin Teppo Heikkilä Luopioisten joukkueesta. Paras naispelaaja, padasjokelainen Lotta Aaltonen ei päässyt noutamaan mitaliaan saatuaan sairaalahoitoa vaatineen käsivamman kesken ottelun. 

Voittajajoukkueessa pelasivat Jari Nuuttila, Kimmo Mäkinen, Marko Metsärinta, Reijo Lyytinen, Risto Lemola ja Juuso Lemola sekä etualalla Risto Saarinen ja Veli-Matti Silpola.
Tenniskisat 23.8.2014 

Padasjoen tennismestariksi kruunattiin 23.8. Vesa Rantanen. Hopeaa nappasi Pekka Nurminen ja pronssia otti Lauri Ahonen.
Beach Volley -turnaus pelattiin lauantaina 26.7. 

Padasjoki Beach Volley -turnaus pelattiin lauantaina 26.7. 30 asteen helteessä. Ottelut käytiin Kaislarannassa sekä osin Pappilanmäen hiekkakentillä. 

Pelaajia oli kiitettävä määrä, 24 henkilöä. Kolmehenkiset joukkueet tehtiin arpomalla, paitsi edellisvuoden voittajajoukkue säilyi entisellään. 

Ottelut pelattiin kahden erän peleinä, erä katkesi aina kun jompikumpi joukkue saavutti 15 pistettä. Erävoitosta sai aina yhden "ison pisteen", ja eniten isoja pisteitä päivän aikana kerännyt joukkue kruunattiin mestariksi. 

Viime vuosien tapaan mestaruuden voitti joukkue jossa pelasi Vesa ja Iida Rantanen sekä Vexi Salo kahdellatoista erävoitolla. 

Hopealle kiilasi joukkue Matias Kallio, Lauri Ahonen sekä Perttu Etelälahti yhdellätoista erävoitolla. Pronssille tuli joukkue Hannu Leppäjärvi, Joni Etelälahti sekä Seppo Törmä kymmenellä erävoitolla.
Lentopallon kesäturnaus pelattiin lauantaina 19.7.


© 2019-2024. Padasjoen Yritys.


Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän